Toimisto- ja vastaanottotilat

Toimisto- ja vastaanottotilat Lounatuulet Yhteisötalossa

 

Lounatuulet Yhteisötalossa on 47 toimistohuonetta ja 48 vastaanottohuonetta vuokrattavaksi kuukausivuokralla. Toimisto- tai vastaanottohuoneen vuokraan kuuluu yleinen kiinteistön kunnossapito kuten esimerkiksi kaukolämmön ja ilmanvaihdon huolto sekä ulkona jalkakäytävän lumityöt ja hiekoitus. Myös oman huoneen sähkö sisältyy vuokraan. Vuokran velottaa kiinteistön omistaja. Alla olevan lomakkeen Tiedustelu toimisto- ja vastaanottotiloista kautta voit jättää yhteydenottopyynnön tiloihin liittyen.

Näiden lisäksi Yhteisötalossa 4 vastaanottohuonetta, joita vuokrataan tuntiperusteisesti Lounatuulet Yhteisötalon jäsenille. Nämä huoneet sijaitsevat 4. kerroksessa (huone 411, huone 412, huone 415 ja huone 416). Kuvat ja tarkemmat tiedot näistä huoneista näet kohdasta Tarkemmat tiedot vastaanottotiloista.

Lounatuulet Yhteisötalon toiminnoista ja arjen sujuvuudesta vastaa Lounatuulet Yhteisötalo ry, jonka jäsenyys on edellytys Yhteisötaloon vuokralle tuleville ja vastaanottohuoneiden käyttäjille. Katso täältä lisätietoja jäsenyydestä ja jäseneduista.

Yhteisötalon toimisto- ja vastaanottohuoneiden vuokraus

Juha Silvennoinen, p. 044-066 3663, juha.silvennoinen@vasara.fi


Tiedustelu toimisto- ja vastaanottotiloista

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.