Kokous- ja koulutustilat

Tilavaraukset tehdään Lounatuulten infosta sähköpostitse: info@lounatuulet.fi tai puhelimitse: 044-348 0331. Voit myös lähettää viestin oheisella lomakkeella. Ilmoitathan tilaisuutesi tarkan ajankohdan ja osallistujamäärän, jotta voimme tarjota juuri sinun tarpeisiin sopivia tiloja. Tilojen kuvat ja tarkemmat tiedot, vuokrahinnaston ja ohjeistuksen tilakäyttäjille löydät kohdasta Tarkemmat tiedot tiloista. 

Lounatuulet Yhteisötalon jäsenet voivat varata tiloja omilla tunnuksillaan täältä: https://lounatuulet.timeworks.fi Tunnuksia voit tiedustella toiminnanjohtajalta. 


Tilojen varustelu

  • Langaton verkkoyhteys koko talossa
  • Tiloissa kiinteä esitystekniikka. Muistathan tuoda oman tietokoneen ja esitykseen tarvittavat tarvikkeet. Tarpeen tullessa yhteisötalosta löytyy adaptereita ja johtoja.
  • Pihlaja-salissa on lisäksi live-striimauksen ja tallennuksen mahdollistava esitystekniikka sekä äänentoisto. Striimauksesta on sovittava jo tilavarausvaiheessa. Pihlaja-salissa on myös induktiosilmukka.
  • Kaikkien kokoustilojen läheisyydessä keittiötilat tarvikkeineen (astiastot, kahvin- ja vedenkeittimet, termokset, tiskikone...).
  • Siivoustarvikkeisto

Esteettömyys 

Kaikkiin tiloihimme on esteetön kulku. Kulku kerroksiin tapahtuu hissillä. Inva wc:t löytyvät katutasosta (1. kerros) sekä kerroksista 2 ja 4. Yhteisötalon 2. kerroksesta löytyy myös pyörätuoli lainattavaksi vierailun ajaksi.

Itsepalveluperiaate

Lounatuulet Yhteisötalon kokous- ja koulutustilat toimivat itsepalveluperiaatteella, joka tarkoittaa sitä, että tilan vuokraaja huolehtii vuokraamansa tilan siistiin kuntoon seuraavalle tilavaraajalle. Tarkempi ohjeistus löytyy tiedostosta "Ohjeistus tilakäyttäjille" sivun vasemmassa laidassa. Tilavarauksissa on 24h peruutusehto (arkisin). Tilavaraukset laskutetaan jälkikäteen. 

Tarkemmat tiedot tiloista
Ohjeistus tilakäyttäjille (pdf)
Kokous- ja vastaanottotilojen tuntivuokrat 2022.pdf

Tiedustelu kokous- ja neuvottelutiloista

*
*
*
*
*

Halutessasi voit jo liittää laskutustietonne tilatiedustelun yhteyteen. Käytämme ensisijaisesti verkkolaskuja. Mikäli verkkolasku ei ole mahdollinen, kirjoita alle sähköpostiosoite laskutusta varten. Tilavaraukset laskutetaan jälkikäteen. 

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.