Kokous- ja koulutustilat

Tilavaraukset tehdään Lounatuulten infosta sähköpostitse: info@lounatuulet.fi tai puhelimitse: 044-348 0331. Voit myös lähettää viestin oheisella lomakkeella. 

Ilmoitathan tilaisuutesi tarkan ajankohdan ja osallistujamäärän, jotta voimme tarjota juuri sinun tarpeisiin sopivia tiloja.

Tilojen kuvat ja tarkemmat tiedot, vuokrahinnaston ja ohjeistuksen tilakäyttäjille löydät kohdasta Tarkemmat tiedot tiloista. 

Esteettömyys 

Kaikkiin tiloihimme on esteetön kulku. Kulku kerroksiin tapahtuu hissillä. Inva wc:t löytyvät katutasosta (1. kerros) sekä kerroksista 2 ja 4. 2. kerroksesta löytyy myös pyörätuoli lainattavaksi vierailun ajaksi.


Tilojen varustelu

  • Langaton verkkoyhteys koko talossa
  • Kiinteä esitystekniikka jokaisessa kokoustilassa sekä kattavasti erilaisia adaptereita oman koneen kytkemistä varten. Otathan mukaasi oman tietokoneen!
  • Pihlaja-salissa lisäksi live-striimauksen ja tallennuksen mahdollistava esitystekniikka sekä äänentoisto. Pihlaja-salissa on myös induktiosilmukka.
  • Kaikkien kokoustilojen läheisyydessä keittiötilat tarvikkeineen (astiastot, kahvin- ja vedenkeittimet, termokset, tiskikone...).
  • Siivoustarvikkeisto

 

Itsepalveluperiaate

Lounatuulet Yhteisötalon kokous- ja koulutustilat toimivat itsepalveluperiaatteella, joka tarkoittaa sitä, että tilan vuokraaja huolehtii vuokraamansa tilan siistiin kuntoon seuraavalle tilavaraajalle. Tarkempi ohjeistus löytyy tiedostosta "Ohjeistus tilakäyttäjille 2020" sivun vasemmassa laidassa. Tilavaraukset laskutetaan jälkikäteen. 

Tarkemmat tiedot tiloista
Ohjeistus tilakäyttäjille (pdf)
Vuokratilojen hinnasto 2020 (pdf)

Tiedustelu vuokratiloista

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.