Kokous- ja koulutustilat

Tilavaraukset tehdään Lounatuulten infosta sähköpostitse: info@lounatuulet.fi tai puhelimitse: 044-348 0331. Voit myös lähettää viestin oheisella lomakkeella. 

Ilmoitathan tilaisuutesi tarkan ajankohdan ja osallistujamäärän, jotta voimme tarjota juuri sinun tarpeisiin sopivia tiloja.

Tilojen kuvat ja tarkemmat tiedot, vuokrahinnaston ja ohjeistuksen tilakäyttäjille löydät kohdasta Tarkemmat tiedot tiloista. 

Lounatuulet Yhteisötalon jäsenet voivat varata tiloja omilla tunnuksillaan täältä: https://lounatuulet.timeworks.fi Tunnuksia voit tiedustella toiminnanjohtajalta. 

Esteettömyys 

Kaikkiin tiloihimme on esteetön kulku. Kulku kerroksiin tapahtuu hissillä. Inva wc:t löytyvät katutasosta (1. kerros) sekä kerroksista 2 ja 4. 2. kerroksesta löytyy myös pyörätuoli lainattavaksi vierailun ajaksi.


Tilojen varustelu

  • Langaton verkkoyhteys koko talossa
  • Tiloissa kiinteä esitystekniikka
  • Muistathan tuoda omat esitykseen tarvittava tarvikkeet. Tarpeen tullessa yhteisötalosta löytyy adaptereita ja johtoja.
  • Pihlaja-salissa on lisäksi live-striimauksen ja tallennuksen mahdollistava esitystekniikka sekä äänentoisto. Pihlaja-salissa on myös induktiosilmukka.
  • Kaikkien kokoustilojen läheisyydessä keittiötilat tarvikkeineen (astiastot, kahvin- ja vedenkeittimet, termokset, tiskikone...).
  • Siivoustarvikkeisto

Huom. ilmoitathan jo Pihlaja-salin tilavarausta tehdessäsi, jos haluat käyttää striimauspalvelua! 

Itsepalveluperiaate

Lounatuulet Yhteisötalon kokous- ja koulutustilat toimivat itsepalveluperiaatteella, joka tarkoittaa sitä, että tilan vuokraaja huolehtii vuokraamansa tilan siistiin kuntoon seuraavalle tilavaraajalle. Tarkempi ohjeistus löytyy tiedostosta "Ohjeistus tilakäyttäjille" sivun vasemmassa laidassa. Tilavaraukset laskutetaan jälkikäteen. 

Tarkemmat tiedot tiloista
Ohjeistus tilakäyttäjille (pdf)
Kokous- ja neuvottelutilojen vuokrat 2021.pdf
Kokous- ja vastaanottotilojen tuntivuokrat 2022.pdf

Tiedustelu kokous- ja neuvottelutiloista

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.