Jäsenedut ja -palvelut

Lounatuulten jäsenedut ja -palvelut

Lounatuulet Yhteisötalon jäsenyys tarkoittaa, että on osa noin 150 sote-alan toimijan yhteisöä! Lounatuulet Yhteisötalon jäseneksi voidaan hyväksyä yritys tai yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenmaksun ja jäseneksi liittymismaksun suuruudet päätetään vuosittain yhdistyksen syyskokouksessa. Vuonna 2022 jäsenmaksu on 90 € ja jäseneksi liittymismaksu 90 €.

Lounatuulten jäsenenä käytettävissä on seuraavat palvelut:

• Yhteisötalon kokous- ja koulutustilojen (9 kpl), työpisteiden (4 kpl) ja vastaanottohuoneiden (4 kpl) käyttö edulliseen jäsenhintaan. Kokoustilojen esitystekniikka ja nettiyhteys sekä yhteiskeittiöiden astiat ja tarvikkeet ovat käytettävissä ilman eri maksua. Lisäksi esim. vastaanottohuoneisiin on lainattavissa dataprojektoreita.
  • Kulkuoikeus ja omat avaimet Yhteisötaloon
  • Omat tunnukset sähköiseen tilavarausohjelmaan
  • Omat tunnukset Yhteisötalon monitoimilaitteisiin (tulostus, kopiointi, skannaus)
  • Mahdollisuus käyttää Yhteisötalon arkisto-, varasto- ja säilytystiloja
  • Maksuton striimausmahdollisuus Pihlaja-salissa
  • Sähköinen jäsenviesti Lounatuulia 10 kertaa vuodessa
  • Oikeus käyttää Lounatuulet –jäsen/Lounatuulet –jäsenyhteisö tunnusta omassa viestinnässään
  • Jäsenkoulutuksia ja tilaisuuksia
  • Pääsy kotisivujen yhteydessä oleville jäsensivuille, joilta löytyy tarpeellista tietoa talossa toimimiseen, Lounatuulet Yhteisötalo ry:n säännöt, Lounatuulten esittelydiat, jäsenlogot sekä rekisteriseloste.

Jäsenhakemus

*

Huom. Tämä antamasi verkko-osoite linkitetään kotisivujemme jäsenlistalle, joten laita tähän se osoite, johon haluat asiakkaiden ohjautuvan.

*

Käytössämme on verkkolaskutusohjelma, joten lähetämme ensisijaisesti verkkolaskuja. Mikäli verkkolasku ei ole mahdollinen, lisää oheen sähköpostiosoite laskutusta varten.

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

*

Tarvitsetko usein edullisia kokoustiloja, toivotko Lounatuulien järjestävän koulutuksia joihin osallistua tai haluatko kenties laajentaa verkostoasi? Lounatuulet Yhteisötalo haluaa kehittää toimintaansa jäsenlähtöisesti.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.