Tarkemmat tiedot tiloista

Paju, 4 hlöä

Kuva kokoustila Pajusta. Paju on 4 hengen tila 3. kerroksessa.

Paju on 4 hengen neuvotteluhuone 3. kerroksessa. Käytettävissä langaton verkkoyhteys sekä 4. kerroksen keittiö

 

Vaahtera, 10 hlöä

Kuva Vaahterasta. Kokoustila Vaahtera on 10 hengen tila 2. kerroksessa.

Kokoustila Vaahtera on 10 hengen tila 2. kerroksessa. Tilassa on langaton verkkoyhteys ja kiinteä esitystekniikka, johon oman koneen voi liittää. Yhteinen keittiö kokoustila Koivun kanssa.

Koivu, 12 hlöä

Kuva Koivusta. Kokoustila Koivu on 12 hengen tila 2. kerroksessa.

Kokoustila Koivu on 12 hengen tila 2. kerroksessa. Tilassa on langaton verkkoyhteys ja kiinteä esitystekniikka, johon oman koneen voi liittää. Tilan vieressä on keittiö varusteineen.

Raita, 14 hlöä

Kuva Raita-tilasta. Kokoustila Raita on 14 hengen tila 4. kerroksessa.
Toinen kuva Raita-tilasta. Raita on 14 hengen tila 4. kerroksessa.

Kokoustila Raita on 14 hengen tila 4. kerroksessa. Kulku Raita-tilaan tapahtuu 3. kerroksen (yhdet portaat) kautta ja esteettömästi hissillä 4. kerroksen kautta.   

Tilassa on langaton verkkoyhteys ja kiinteä esitystekniikka, johon oman koneen voi liittää sekä fläppitaulu. Lasiovi, jonka takana on ruokailuparvi sekä keittiö varusteineen. 

Jalava, 24 hlöä

Kuva Jalava-tilasta. Kokoustila Jalava on 24 hengen tila 2. kerroksessa.

Kokoustila Jalava on 24 hengen tila 2. kerroksessa. Tilassa on langaton verkkoyhteys ja kiinteä esitystekniikka, johon oman koneen voi liittää sekä fläppitaulu. Keittiö varusteineen on tilan välittömässä läheisyydessä. 

 

Saarni-Tammi (kokoustila Saarni, 30 hlöä + takkahuone Tammi, 15 hlöä)

Kuva Saarni-Tammi-kokoustilasta, joka on 30 hengen tila kellarikerroksessa.
Kuva Tammi-takkahuoneesta. Tammi -tila kuuluu Saarni-kokoustilaan.
Kuva Saarni-Tammi -tilan keittiöstä.

Kokoustila Saarni on 30 hengen tila kellarikerroksessa. Tilassa on langaton verkkoyhteys ja kiinteä esitystekniikka (projektori), johon oman koneen voi liittää, sekä fläppitaulu. Tämän tilan vuokraajalla on käytössään myös Takkahuone Tammen tilat (keittiö, takkahuone ja saunatilat).

Takkahuone Tammi on 15 hengen tila, joka sijaitsee Saarnin yhteydessä kellarikerroksessa. Tilassa on kiinteä fläppitaulu sekä kokoustiloja rennompi kalustus.

Keittiötilat sijaitsevat Takkahuoneen puolella. Keittiöstä löytyy lisävarusteina liesi ja uuni. Sauna ja pukuhuone ovat myös käytettävissä. Takkahuone Tammea vuokraamme erikseen vain jäsenille.

Pihlaja-sali, 100 hlöä

Kuva Pihlaja-Salista, joka on 100 hengen tila 2. kerroksessa
Kuva Lehmus-kahviosta Pihlaja-salin yhteydestä.
Kuva Lehmus-keittiöstä Pihlaja-salin yhteydestä.

Pihlaja-sali on 100 hengen tila 2. kerroksessa. Tilassa on langaton verkkoyhteys ja kiinteä, langattomasti toimiva esitystekniikka, johon oman koneen voi yhdistää sekä äänentoistojärjestelmä. Salissa on myös livestriimauksen ja tallennuksen mahdollistava tekniikka. Sovithan striimauksesta jo tilavarausta tehdessäsi. Pihlala-salissa on myös induktiosilmukka.

Liukuovella erotettu Lehmus -kahvio ja keittiö kuuluvat myös Pihlaja-salin vuokraajan käyttöön. Keittiöstä löytyy myös liesi ja uuni

Työpisteet

Kuva 3. kerroksessa sijaitsevista työpisteistä.

Työpisteet sijaitsevat 3. kerroksessa. Työpisteeseen vuokraan kuuluu langaton verkkoyhteys, kopiointi-, skannaus- ja tulostusmahdollisuus sekä numerolukolla varustettu lokero. Myös 4. kerroksessa sijaitseva keittiö on käytettävissä.

Pieni vastaanottohuone (415), 2 hlöä

Kuva pienestä vastaanottohuoneesta.

Pieni vastaanottohuone 415 sijaitsee 4. kerroksessa ja se soveltuu 2 hengelle. Käytössäsi on langaton verkkoyhteys, fläppitaulu sekä henkilökunnan keittiön astiat. Tilaa voivat vuokrata vain Lounatuulet Yhteisötalon jäsenet.

 

Iso vastaanottohuone (412), 6 hlöä

Kuva isosta vastaanottohuoneesta.

Iso vastaanottohuone 412 sijaitsee 4. kerroksessa ja se soveltuu 6 hengelle. Käytössäsi on langaton verkkoyhteys, fläppitaulu, tussitaulu sekä mahdollisuus henkilökunnan keittiön käyttöön. Tilaa vuokrataan vain Lounatuulet Yhteisötalon jäsenille

Pieni vastaanottohuone (411), 2 hlöä

Kuva vastaanottohuoneesta 411

Pieni vastaanottohuone 411 sijaitsee 4. kerroksessa ja se soveltuu 2 hengelle. Käytössäsi on langaton verkkoyhteys, kaksi korituolia, pöytä, fläppitaulu ja jalkalamppu sekä mahdollisuus henkilökunnan keittiön käyttöön. Tilaa vuokrataan vain Lounatuulet Yhteisötalon jäsenille

Vastaanottohuone (416), 4 hlöä

Kuva vastaanottohuoneesta 416

Vastaanottohuone 416 sijaitsee 4. kerroksessa ja se soveltuu 4 hengelle. Käytössäsi on langaton verkkoyhteys, kaksi pehmustettua työtuolia, pöytä, lasinen tussitaulu ja jalkalamppu sekä mahdollisuus keittiön käyttöön. Tilaa vuokrataan vain Lounatuulet Yhteisötalon jäsenille.

Kokoustila Tuomi, 6 hlöä

Kuva Tuomi kokoustilasta

Kokoustila Tuomi on 6 hengen tila Yhteisötalon katutasossa. Tilassa on langaton nettiyhteys ja tarvittaessa sinne voi tuoda dataprojektorin. Tilaa voivat varata vain Yhteisötalossa vakituisesti vuokralla olevat jäsenet ja heille tilan käyttö on maksutonta.


Tiedustelu kokous- ja neuvottelutiloista

*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kokous-ja vastaanottotilojen tuntivuokrat.pdf